Peix al forn: Dorada a la llimona

jueves, septiembre 24, 2015




Com ja vas poder veure en el post dels nostres menús setmanals de la setmana passada, més o menys dos dies per setmana sopem peix o a la planxa o al forn. El que més ens agrada és fer peix al forn amb patates. Avui et porto una recepta ràpida i molt senzilla de dorada a la llimona amb acompanyament de patates. Aquesta recepta la vaig treure del blog Seams for a desire i allà tens la recepta detalladíssima amb tots els passos i ingredients, o sigui que no la tornaré a reproduir (clicant el nom del blog tens l'enllaç directe a la recepta). T'animo a fer-la perquè la dorada és un peix gustós i bastant econòmic i la cocció és senzillíssima. El fet de donar tant protagonisme a la llimona li dóna a la recepta un caràcter diferent al peix al forn tradicional. Totalment recomanable! Us deixo la foto de com em va quedar...

Como ya pudiste ver en el post de nuestros menús semanales de la semana pasada, más o menos dos días por semana cenamos pescado a la plancha o al horno. Lo que más nos gusta es hacer pescado al horno con patatas. Hoy te traigo una receta rápida y muy sencilla de dorada al limón con acompañamiento de patatas. Esta receta la saqué del blog Seams for a desire y allí tienes la receta detalladísima con todos los pasos e ingredientes, o sea que no la volveré a reproducir (pulsando el nombre del blog tienes el enlace directo a la receta). Te animo a hacerla porque la dorada es un pescado sabroso y bastante económico y la cocción es sencillísima. El hecho de dar tanto protagonismo al limón le da a la receta un carácter diferente al pescado al horno tradicional. Totalmente recomendable! Os dejo la foto de cómo me quedó ...








Espero que t'agradi!! Espero que te guste!!

You Might Also Like

0 comentarios